Nieuws

Vrouw met handen op haar oren
01 april 2022

KNO sluit aan bij Rijnstate Clinics

Vanaf 1 april kan je bij Rijnstate Clinics terecht voor onderzoek naar oorsuizen en een brok in de keel. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde. KNO sluit zich hiermee aan bij Rijnstate Clinics.

Lees meer
Dhr. T. Westland
09 maart 2022

Nieuwe behandeloptie staar: One-stop-shop staar

Vanaf 15 maart 2022 biedt Rijnstate Clinics een extra behandeloptie bij staar: One-stop-shop staar. Geselecteerde patiënten hebben de mogelijkheid om nog maar één keer naar het ziekenhuis te komen voor een staaroperatie. Als na het consult blijkt dat een staaroperatie nodig is, wordt de patiënt direct geopereerd. “Voor zover ik weet, zijn wij de eerste kliniek die dit aanbiedt”, zegt oogarts Tim Westland van Rijnstate Clinics.

Lees meer
Samenwerking De Graafschap Rijnstate Clinics
07 februari 2022

Rijnstate Clinics en De Graafschap tekenen overeenkomst voor medische zorg

Rijnstate Clinics en Eerste Divisie voetbalclub De Graafschap gaan samenwerken. Het eerste team van deze voetbalclub kan voor medische zorg bij topklinisch ziekenhuis Rijnstate terecht. Beide organisaties zetten zich daarnaast in om een structurele bijdrage te leveren aan de gezondheid van inwoners in de regio. Schouder aan schouder voor betere zorg voor iedereen.

Lees meer
Logo High Performance Partner TeamNL
03 februari 2022

Formele erkenning NOC*NSF nu ook voor Radiologie van Rijnstate voor begeleiding van topsporters

Na enkele specialisten van de afdeling Orthopedie en Traumachirurgie van Rijnstate, ontvangen nu ook vier radiologen de formele erkenning High Performance (HP) Partner TeamNL van NOC*NSF voor de behandeling van TeamNL sporters.

Lees meer
Jessie Schoenaker verpleegkundig specialist Rijnstate Clinics
23 november 2021

‘Als verpleegkundig specialist help ik patiënten om na de operatie snel het normale leven weer op te pakken’

Jessie Schoenaker werkt als verpleegkundig specialist Orthopedie bij Rijnstate Clinics. Kom je bij Rijnstate Clinics voor een heupprothese, knieprothese of rugoperatie? Dan is de kans groot dat je na je operatie een afspraak bij haar hebt. “De meeste patiënten komen 6 tot 8 weken na hun operatie bij mij op de polikliniek voor de nacontrole”, vertelt Jessie. “Ik vind het mooi om patiënten de zorg te kunnen geven die ze verdienen.”

Lees meer
Man staat bij toilet
14 september 2021

Nationale Plasdag: met deze tips krijg je grip op je plasklachten

Donderdag 16 september, is het Nationale Plasdag. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor de plasklachten die 3,5 miljoen Nederlanders dagelijks ervaren. Dit is belangrijk, omdat het nog steeds een taboe is om hierover te praten. Dr. Vrooman, uroloog bij Rijnstate Clinics, ontmoet dagelijks mannen met plasklachten in zijn spreekkamer. Hij heeft vijf tips om de klachten te verminderen en daardoor beter te slapen.

Lees meer

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.