1. Home
  2. Nieuws
  3. KNO sluit aan bij Rijnstate Clinics
Vrouw met handen op haar oren

Nieuws

KNO sluit aan bij Rijnstate Clinics

Vanaf 1 april kan je bij Rijnstate Clinics terecht voor onderzoek naar oorsuizen en een brok in de keel. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde. KNO sluit zich hiermee aan bij Rijnstate Clinics.

Iemand die last heeft van oorsuizen (tinnitus) hoort geluiden die hij meestal alleen zelf hoort. Denk aan geluiden als ruisen, piepen of fluiten, hoog of laag, hard of zacht, onafgebroken of bij vlagen. Onderzoek naar oorsuizen heeft medisch gezien geen spoed, maar in de beleving van de patiënt heeft dat het wel.

Dit is ook het geval bij patiënten die last hebben van een brok in de keel (globus). Zij hebben steeds de neiging om te schrapen, te kuchen en vaak te slikken, zonder dat daar een lichamelijke afwijking voor gevonden wordt.

Mevr. I.J. Kleiss

Ingrid Kleiss, KNO-arts: “Binnen Rijnstate Clinics willen wij planbare KNO-zorg aanbieden waarbij de zorgen en wensen van de patiënt centraal staan. Een voordeel is dat patiënten nu nog sneller terecht kunnen.”

Als je bij Rijnstate Clinics onderzocht wordt in verband met oorsuizen of een brok in de keel, krijg je bovendien de vertrouwde medische zorg van Rijnstate, met de beste medisch specialisten en een vast zorgteam.

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.