Nieuws

Podcast Rijnstate Clinics Papendal
22 april 2021

Samen de schouders eronder

Een podcast met orthopedisch chirurg Marc Wagener

Afgelopen zaterdag was Marc Wagener, orthopedisch chirurg bij Rijnstate Clinics te gast in de podcast van Physio Global. Samen met fysiotherapeut Beate Dejaco van Sportmedisch Centrum Papendal spreekt hij over de onderlinge samenwerking, met name op het gebied van schouder- en elleboogklachten.

Lees meer
Verlenging samenwerking Rijnstate en Vitesse
10 maart 2021

Vitesse en Rijnstate verlengen essentiële samenwerking

Vitesse en Rijnstate gaan langer met elkaar door. Beide partijen hebben het contract tot en met medio 2022 verlengd. Het Arnhemse ziekenhuis is al sinds 2010 ‘preferred supplier’ voor de medische zorg van de spelers van de Arnhemse eredivisionist.

Lees meer
Ondertekening Gelders Sportakkoord Rijnstate Clinics
09 maart 2021

Rijnstate ondertekent Gelders Sportakkoord 2.0

Gelderland als een provincie waar iedereen die dat wil kan bewegen en sporten, in de buurt en in verbinding met elkaar. Dit is de droom waar een netwerk van 130 partners zich voor inzetten met het Gelders Sportakkoord.

Lees meer
Corine Polman met brocante onder haar arm
08 maart 2021

Rijnstate Clinics voor planbare zorg

Rijnstate is gestart met 'Rijnstate Clinics', een onderdeel van het ziekenhuis waarin we de planbare zorg bundelen. Bij Rijnstate Clinics staat de patiënt centraal. We bieden zorg door topspecialisten in de vernieuwende en veilige setting van een ziekenhuis en we focussen op wat de patiënt nodig heeft. Dit laten we zien in de behandelingen, maar ook in de daarbij horende service. 

Lees meer

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.