Zintuigen

Dankzij je zintuigen ben je verbonden met de wereld om je heen. Hoe belangrijk de zintuigen zijn, merk je pas als er een zijn werk niet meer goed uitvoert. Bij Rijnstate Clinics kun je terecht voor verschillende klachten bij het horen en zien. 

Onze specialisten weten precies wat dit betekent voor jou. De huisarts kan je naar ons verwijzen. En binnen 2 werkdagen word je door ons gebeld om het juiste behandelpad af te stemmen. 

Ik wil meer informatie over

Vrouw met handen op haar oren
01 april 2022

KNO sluit aan bij Rijnstate Clinics

Vanaf 1 april kan je bij Rijnstate Clinics terecht voor onderzoek naar oorsuizen en een brok in de keel. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde. KNO sluit zich hiermee aan bij Rijnstate Clinics.

Lees meer
Dhr. T. Westland
09 maart 2022

Nieuwe behandeloptie staar: One-stop-shop staar

Vanaf 15 maart 2022 biedt Rijnstate Clinics een extra behandeloptie bij staar: One-stop-shop staar. Geselecteerde patiënten hebben de mogelijkheid om nog maar één keer naar het ziekenhuis te komen voor een staaroperatie. Als na het consult blijkt dat een staaroperatie nodig is, wordt de patiënt direct geopereerd. “Voor zover ik weet, zijn wij de eerste kliniek die dit aanbiedt”, zegt oogarts Tim Westland van Rijnstate Clinics.

Lees meer
Corine Polman met brocante onder haar arm
08 maart 2021

Rijnstate Clinics voor planbare zorg

Rijnstate is gestart met 'Rijnstate Clinics', een onderdeel van het ziekenhuis waarin we de planbare zorg bundelen. Bij Rijnstate Clinics staat de patiënt centraal. We bieden zorg door topspecialisten in de vernieuwende en veilige setting van een ziekenhuis en we focussen op wat de patiënt nodig heeft. Dit laten we zien in de behandelingen, maar ook in de daarbij horende service. 

Lees meer

Patiëntenverhalen

Na een staaroperatie: ‘Er gaat een wereld voor me open’

Als kind ziet Marja Peters (60) al niet goed. Maar in de puberteit gaan haar ogen echt hard achteruit. Pas op haar zestigste, na twee staaroperaties, weet Marja echter hoe slecht ze haar hele leven heeft gezien. “Er gaat nu werkelijk een wereld voor me open.”

Lees verder
patiëntverhalen

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.