1. Home
  2. Nieuws
  3. Rijnstate Clinics en De Graafschap tekenen overeenkomst voor medische zorg
Samenwerking De Graafschap Rijnstate Clinics

Nieuws

Rijnstate Clinics en De Graafschap tekenen overeenkomst voor medische zorg

Rijnstate Clinics en Eerste Divisie voetbalclub De Graafschap gaan samenwerken. Het eerste team van deze voetbalclub kan voor medische zorg bij topklinisch ziekenhuis Rijnstate terecht. Beide organisaties zetten zich daarnaast in om een structurele bijdrage te leveren aan de gezondheid van inwoners in de regio. Schouder aan schouder voor betere zorg voor iedereen.

De specialismen cardiologie, kaakchirurgie, longgeneeskunde, orthopedie, radiologie, traumatologie  en de diagnostische mogelijkheden van onze laboratoria staan klaar als het nodig is voor de spelers van De Graafschap.

De afdeling Orthopedie, Radiologie en Traumatologie van Rijnstate zijn erkend High Performance Partner TeamNL van NOC*NSF. Hiermee krijgen zij waardering en erkenning voor hun bijdrage aan de ontwikkeling en prestaties van de Nederlandse topsport.

Sportgeneeskunde voor iedereen

Rijnstate biedt niet alleen sporters top-sportmedische zorg. Ook patiënten die meer willen bewegen, hun conditie willen verbeteren voor een operatie of met chronische ziekten kampen en daardoor een verminderde conditie hebben kunnen terecht bij Rijnstate Clinics.

Wim van Harten, voorzitter raad van bestuur Rijnstate: “Naast een jarenlange succesvolle samenwerking met Vitesse, zijn we blij om ook voetbalclub De Graafschap toegankelijke medische zorg te bieden”.

Peter Hofstede, manager voetbalzaken De Graafschap: “Wij zijn trots op onze samenwerking met Rijnstate. Rijnstate beschikt over alle benodigde faciliteiten en de specialisten binnen Rijnstate hebben de juiste expertise om optimale diagnostiek en behandeling voor onze spelers te kunnen garanderen”.

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.