Nieuws

27 oktober 2023

Kwaliteit van zorg bevestigd door officiële STZ-erkenning

Ons knie- en heupprothesiologie-expertisecentrum is nu officieel een 'topklinisch centrum' volgens STZ (Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen).

Lees meer
06 september 2023

Geslaagde kennisdeling Rijnstate Clinics voor algemene ziekenhuizen

Kortere toegangstijden en betere service: dát is wat we onze patiënten willen bieden. Daarom hebben we Rijnstate Clinics opgezet. Met deze aanpak zijn we een van de weinige algemene ziekenhuizen in Nederland.

Lees meer
05 juli 2023

Rijnstate Clinics gecertificeerd als sportmedische instelling

Rijnstate Clinics is aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI). Onlangs hebben we het certificaat van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS) ontvangen voor de komende 4 jaar. In gecertificeerde sportmedische instellingen kunnen sporters van alle niveaus terecht voor behandeling van blessures en sportmedische onderzoeken, zoals inspanningstesten en sportkeuringen.

Lees meer
Vrouw op fiets tijdens inspanningstest met fysiotherapeut
18 oktober 2022

Nu ook maatwerkadvies op het gebied van voeding, beweging en training mogelijk bij Sportgeneeskunde Rijnstate Clinics-SMCP

Patiënten kunnen voortaan ook voor inspanningstesten terecht bij Sportgeneeskunde Rijnstate Clinics-SMCP op locatie Rijnstate Clinics in Arnhem. Een consult bij de sportarts in combinatie met een inspanningstest geeft meer inzicht in gezondheid en/of fitheid van patiënten. Uniek aan deze aanpak is dat de sportartsen als medisch specialist beweegzorg deze inspanningsdiagnostiek kunnen vertalen naar maatwerkadvies op het gebied van voeding, beweging en training.

Lees meer
Physician Assistant Orthopedie Maaike Olijslagers
28 juli 2022

'Als physician assistant vind ik het belangrijk dat patiënten zich gehoord en geholpen voelen'

Maaike Olijslagers werkt als physician assistant Orthopedie bij Rijnstate Clinics. Word je door je huisarts verwezen voor een klacht aan je knie, heup, schouder, elleboog of hand? Dan kan het zijn dat je Maaike tegenkomt. "Patiënten komen bij mij op het spreekuur, waar ik een diagnose stel en samen met ze kijk naar de meest passende behandeling."

Lees meer
11 juli 2022

Rijnstate Clinics met multidisciplinaire rugpoli straks ook in Elst

Rijnstate bouwt in Elst aan een nieuwe locatie voor het ziekenhuis. In 2023 openen de deuren van een gloednieuw pand met slimme techniek voor de beste zorg in onze regio. In Rijnstate Elst bieden we straks dagbehandelingen aan. Zorg die we kunnen plannen en waarvoor geen opname in het ziekenhuis nodig is. Ook een aantal behandelingen van Rijnstate Clinics gebeuren dan op deze locatie, waaronder de multidisciplinaire rugpoli.

Lees meer

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.