Ik wil meer informatie over

Snel naar

11 juli 2022

Rijnstate Clinics met multidisciplinaire rugpoli straks ook in Elst

Rijnstate bouwt in Elst aan een nieuwe locatie voor het ziekenhuis. In 2023 openen de deuren van een gloednieuw pand met slimme techniek voor de beste zorg in onze regio. In Rijnstate Elst bieden we straks dagbehandelingen aan. Zorg die we kunnen plannen en waarvoor geen opname in het ziekenhuis nodig is. Ook een aantal behandelingen van Rijnstate Clinics gebeuren dan op deze locatie, waaronder de multidisciplinaire rugpoli.

Lees meer
Jessie Schoenaker verpleegkundig specialist Rijnstate Clinics
23 november 2021

‘Als verpleegkundig specialist help ik patiënten om na de operatie snel het normale leven weer op te pakken’

Jessie Schoenaker werkt als verpleegkundig specialist Orthopedie bij Rijnstate Clinics. Kom je bij Rijnstate Clinics voor een heupprothese, knieprothese of rugoperatie? Dan is de kans groot dat je na je operatie een afspraak bij haar hebt. “De meeste patiënten komen 6 tot 8 weken na hun operatie bij mij op de polikliniek voor de nacontrole”, vertelt Jessie. “Ik vind het mooi om patiënten de zorg te kunnen geven die ze verdienen.”

Lees meer

Patiëntenverhalen Rug

‘Ik loop en fiets weer en rijd zelfs paard’

Johanneke de Ridder liep achter een rollator en reed in een scootmobiel. Door een rugoperatie en een maagverkleining is haar leven compleet veranderd!

Lees verder
patiëntverhalen

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.