Bewegen

Bij Rijnstate Clinics kun je terecht voor verschillende klachten aan je botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Belangrijke onderdelen van het menselijk lichaam om goed te kunnen bewegen.

De orthopeden, chirurgen en plastisch chirurgen van Rijnstate Clinics geven je de beste behandeling en zorgen ervoor dat je snel weer vooruit kunt. Voor een lekkere wandeling door het bos met je hond bijvoorbeeld.

Ik wil meer informatie over

Samenwerking De Graafschap Rijnstate Clinics
07 februari 2022

Rijnstate Clinics en De Graafschap tekenen overeenkomst voor medische zorg

Rijnstate Clinics en Eerste Divisie voetbalclub De Graafschap gaan samenwerken. Het eerste team van deze voetbalclub kan voor medische zorg bij topklinisch ziekenhuis Rijnstate terecht. Beide organisaties zetten zich daarnaast in om een structurele bijdrage te leveren aan de gezondheid van inwoners in de regio. Schouder aan schouder voor betere zorg voor iedereen.

Lees meer
Logo High Performance Partner TeamNL
03 februari 2022

Formele erkenning NOC*NSF nu ook voor Radiologie van Rijnstate voor begeleiding van topsporters

Na enkele specialisten van de afdeling Orthopedie en Traumachirurgie van Rijnstate, ontvangen nu ook vier radiologen de formele erkenning High Performance (HP) Partner TeamNL van NOC*NSF voor de behandeling van TeamNL sporters.

Lees meer
Jessie Schoenaker verpleegkundig specialist Rijnstate Clinics
23 november 2021

‘Als verpleegkundig specialist help ik patiënten om na de operatie snel het normale leven weer op te pakken’

Jessie Schoenaker werkt als verpleegkundig specialist Orthopedie bij Rijnstate Clinics. Kom je bij Rijnstate Clinics voor een heupprothese, knieprothese of rugoperatie? Dan is de kans groot dat je na je operatie een afspraak bij haar hebt. “De meeste patiënten komen 6 tot 8 weken na hun operatie bij mij op de polikliniek voor de nacontrole”, vertelt Jessie. “Ik vind het mooi om patiënten de zorg te kunnen geven die ze verdienen.”

Lees meer

Patiëntenverhalen

‘Ik sta letterlijk en figuurlijk weer rechtop’

Met twee nieuwe heupen voelt Corine Polman zich weer haar oude zelf. “Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben, ik heb mijn zelfvertrouwen en levenslust terug!”

Lees verder

‘Ik loop en fiets weer en rijd zelfs paard’

Johanneke de Ridder liep achter een rollator en reed in een scootmobiel. Door een rugoperatie en een maagverkleining is haar leven compleet veranderd!

Lees verder
patiëntverhalen

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.