Uiterlijk

Jij bent prachtig, laat je zien! Bij Rijnstate Clinics kun je terecht voor verschillende klachten en cosmetische behandelingen die te maken hebben met je uiterlijk. Of je je nu onzeker voelt door je uiterlijk of ook echt fysieke pijn ervaart. De plastisch chirurgen en een gespecialiseerd verpleegkundig team geven je de beste behandeling en zorgen ervoor dat je snel weer vooruit kunt. 

De meeste behandelingen van Rijnstate Clinics zijn verzekerd. Check je eigen zorgverzekering om te zien wat wel of niet verzekerd is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een behandeling zelf te betalen. Voor een niet verzekerde cosmetische ingreep kun je namelijk ook terecht bij Rijnstate Clinics. En dan heb je geen verwijzing van je huisarts nodig.

Ik wil meer informatie over

Corine Polman met brocante onder haar arm
08 maart 2021

Rijnstate Clinics voor planbare zorg

Rijnstate is gestart met 'Rijnstate Clinics', een onderdeel van het ziekenhuis waarin we de planbare zorg bundelen. Bij Rijnstate Clinics staat de patiënt centraal. We bieden zorg door topspecialisten in de vernieuwende en veilige setting van een ziekenhuis en we focussen op wat de patiënt nodig heeft. Dit laten we zien in de behandelingen, maar ook in de daarbij horende service. 

Lees meer

Patiëntenverhalen

‘Een borstverkleining was de beste beslissing ooit’

Ashley Bruins raadt vrouwen die twijfelen aan voor de operatie te kiezen, zo veel beter voelt ze zich nu. “Ik loop niet meer voorover gebogen maar rechtop en voel me veel zelfverzekerder."

Lees verder
patiëntverhalen

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.