1. Home
  2. Onze behandelingen
  3. Clinics Uiterlijk

Clinics Uiterlijk

 

Bij Clinics kun je terecht voor verschillende klachten en cosmetische behandelingen die te maken hebben met je uiterlijk. Of je je nu onzeker voelt door je uiterlijk of ook echt fysieke pijn ervaart. De plastisch chirurgen en een gespecialiseerd verpleegkundig team geven je de beste behandeling en zorgen ervoor dat je snel weer vooruit kunt. 

De meeste behandelingen van Rijnstate Clinics zijn verzekerd. Check je eigen zorgverzekering om te zien wat wel of niet verzekerd is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een behandeling zelf te betalen. Voor een niet verzekerde cosmetische ingreep kun je namelijk ook terecht bij Rijnstate Clinics. En dan heb je geen verwijzing van je huisarts nodig.

Voor meer informatie over de behandelingen verwijzen we je op dit moment door naar de informatie op de website van Rijnstate. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledige website van Rijnstate Clinics.

 

Borsten

Borstverkleining

 

Huid
Huidafwijkingen 

 

Ogen
Hangende oogleden

 

Oren

Afstaande oren (flaporen)

 

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.