1. Home
  2. Nieuws
  3. Samen de schouders eronder
Podcast Rijnstate Clinics Papendal

Nieuws

Samen de schouders eronder

Een podcast met orthopedisch chirurg Marc Wagener

Afgelopen zaterdag was Marc Wagener, orthopedisch chirurg bij Rijnstate Clinics te gast in de podcast van Physio Global. Samen met fysiotherapeut Beate Dejaco van Sportmedisch Centrum Papendal spreekt hij over de onderlinge samenwerking, met name op het gebied van schouder- en elleboogklachten.

Rijnstate Clinics werkt nauw samen met Papendal op het gebied van breedtesport en topsport. Ook behandelen Marc en Beate samen veel schouder- en elleboogpatiƫnten binnen de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland. Hierin werken orthopeden van Rijnstate en fysiotherapeuten uit de regio Arnhem-Zevenaar samen om de zorg voor schouder- en elleboogpatiƫnten te optimaliseren.

Juiste zorg op de juiste plek
Met de werkgroep streven de orthopeden en fysiotherapeuten ernaar om de kwaliteit van zorg in de regio te verbeteren en ervoor te zorgen dat via de huisartsen de juiste zorg op de juiste plek komt. In de podcast gaan zij uitgebreid in op hun ervaringen binnen het netwerk en knelpunten waar ze tegenaan lopen bij de behandeling van schouder- en elleboogklachten.

Meer weten?
De podcast is terug te luisteren via alle bekende podcast apps: Spotify, Apple Podcasts en Google podcasts.

Wat Rijnstate Clinics voor je kan betekenen op het gebied van elleboogklachten, lees je hier.

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.