1. Home
  2. Nieuws
  3. Rijnstate Clinics gecertificeerd als sportmedische instelling

Nieuws

Rijnstate Clinics gecertificeerd als sportmedische instelling

Rijnstate Clinics is aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI). Onlangs hebben we het certificaat van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS) ontvangen voor de komende 4 jaar. In gecertificeerde sportmedische instellingen kunnen sporters van alle niveaus terecht voor behandeling van blessures en sportmedische onderzoeken, zoals inspanningstesten en sportkeuringen.

Rijnstate en Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) werken al jaren samen om snel toegankelijke zorg te bieden aan amateur- en topsporters. Zij doen dat op meerdere locaties onder de naam Sportgeneeskunde Rijnstate Clinics-SMCP. Sportgeneeskunde is er ook voor patiënten die meer willen bewegen, hun conditie willen verbeteren voor een operatie of met één of meerdere chronische ziekten kampen en daardoor een verminderde conditie hebben. De sportartsen werken nauw samen met verschillende medisch specialisten van het ziekenhuis. Daardoor is er snel toegang tot aanvullend onderzoek en krijg je een behandeling van hoog topklinisch niveau.


Meer weten?

Heb je klachten tijdens het sporten of bewegen? Of een blessure, zoals pijn aan jouw knie, enkel of rug? Of heb je inspanningshoofdpijn, vermoeidheidsklachten, onbegrepen prestatiedaling, benauwdheid of pijn op de borst? De sportartsen bij Sportgeneeskunde Rijnstate Clinics-SMCP hebben de kennis en expertise op het gebied van sportgeneeskunde en medisch specialistische beweegzorg om die klachten aan te pakken. 

Lees meer over Sportgeneeskunde

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.