1. Home
  2. Nieuws
  3. Kwaliteit van zorg bevestigd door officiële STZ-erkenning

Nieuws

Kwaliteit van zorg bevestigd door officiële STZ-erkenning

Ons knie- en heupprothesiologie-expertisecentrum is nu officieel een 'topklinisch centrum' volgens STZ (Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen).

Topklinische zorg wordt door een beperkt aantal ziekenhuizen aangeboden vanwege de daarvoor benodigde ervaring of beschikbare technische middelen. De afdeling Orthopedie van Rijnstate heeft een grote expertise op het gebied van knieprotheses en heupprotheses, waarvoor patiënten terecht kunnen bij Rijnstate Clinics. Een voorbeeld van deze topklinische zorg is de gespecialiseerde diagnostiek en begeleiding bij infecties van protheses.

 

Patiëntervaring

‘Ik sta letterlijk en figuurlijk weer rechtop’

Haar gezin draaiende houden, lopen, opstaan, alles ging met moeite. Genoeg tijd om de hond uit te laten had ze wel, maar veel verder dan de tuin kwam ze niet meer. Door de pijn deed ze ’s nachts alleen maar hazenslaapjes. Voor Corine Polman (52) uit Didam was het niet de vraag óf ze twee nieuwe heupen wilde, maar wanneer ze terecht zou kunnen. Dankzij Rijnstate Clinics kreeg ze haar leven terug: “Ik voel me weer fris en vol energie.” 

Lees hier haar hele verhaal

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.