1. Home
  2. Contact
  3. Klacht
Contact

Klacht

De medewerkers en medische staf van Rijnstate Clinics proberen iedereen zo goed mogelijk te informeren, te behandelen en te verzorgen. Toch kan het voorkomen dat, hoezeer we allemaal ons best doen, iets niet naar wens gaat. Ben je niet tevreden met de gang van zaken of de behandeling, dan horen wij dat graag en vooral ook snel. Je geeft ons zo de kans onze zorg te verbeteren nog tijdens jouw behandeltraject. 

Bespreek jouw klacht het liefst eerst met de direct betrokkene. Vind je dit moeilijk of verloopt dit overleg niet naar tevredenheid, dan kun je altijd contact opnemen met onze klachtenfunctionaris. Zij helpt jou met de afhandeling van jouw klacht, die ze vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelt. Indien nodig wordt jouw klacht voorgelegd aan een onafhankelijke klachtencommissie.

Contact met de klachtenfunctionaris

Je kunt de klachtenfunctionaris bereiken via het klachtenformulier van Rijnstate of op telefoonnummer 088 - 005 7539. Je kunt ook een brief sturen naar:

Klachtenbureau Rijnstate Clinics
T.a.v. de Klachtencommissie
Postbus 9555
6800 TA Arnhem

Rijnstateclinics.nl plaatst cookies, onder andere om de website gebruiksvriendelijker te maken. U blijft anoniem. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring.